ГоловнаПолітика

Кличко згоден на дебати з Януковичем у рамках передвиборної кампанії

Політик зазначив, що теледебати є нормальною практикою під час передвиборної кампанії в демократичних країнах

Кличко згоден на дебати з Януковичем у рамках передвиборної кампанії
Фото: EPA/UPG

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко погодився на теледебати з президентом Віктором Януковичем, якщо будуть оголошені нові президентські вибори.

Про це Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

"ЗМІ пишуть, ніби Янукович готовий дебатувати зі мною. Але не на Майдані, звичайно, бо там же "високооплачувані екстремісти", а на телебаченні", - написав Кличко.

Політик зазначив, що теледебати є нормальною практикою під час передвиборної кампанії в демократичних країнах. Отже, Кличко погодився взяти участь у телевізійних дебатах із Януковичем.

"Але спочатку він повинен зробити один мужній крок. У тій гострій політичній та економічній кризі, до якого довела Україну його влада, визнати свою відповідальність і подати у відставку. І в рамках президентської кампанії я будь-якої миті готовий зустрітися з Януковичем на дебатах", - заявив Кличко.

Нагадаємо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко запросив президента Віктора Януковича прийти на Майдан і взяти участь у публічних дебатах з ним і з народом. Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з головою фракції "УДАР" Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram