ГоловнаПолітика

Командувач внутрішніх військ закликав бійців не переходити на бік Майдану

Станіслав Шуляк також розкритикував "Солдатських матерів"

Командувач внутрішніх військ закликав бійців не переходити на бік Майдану
Станислав Шуляк
Фото: http://vv.gov.ua

Командувач внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Станіслав Шуляк закликав військовослужбовців ВВ не піддаватися на заклики переходити на бік Майдану .

Про це йдеться в його зверненні, оприлюдненому на сайті внутрішніх військ.

"Винахідливість опозиційних політиків у виборі методів впливу не має меж. Не припиняються погрози на адресу керівного складу внутрішніх військ, в інтернет-виданнях публікують особисті дані військовослужбовців, їхні домашні адреси і телефони. Невдачею закінчуються спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих "Солдатських матерів", які на камери ллють гіркі сльози, водночас благословляючи підлітків, які жбурляють у вас бруківку і пальну суміш", - обурився Шуляк.

Він заявив про спроби підкупу бійців.

"Не досягнувши мети, опозиція навіть вдається до спроб впливу на військовослужбовців через підкуп. За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції казкових благ кожному, "хто перейде на сторону так званих революціонерів" і вступить у незаконні збройні формування. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присяги", - запевняє генерал-лейтенант.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram