ГоловнаПолітика

"Беркут" побив Оробець за зйомку того, як "Беркуту" роздають гранати

Нардеп каже про напад п'яти силовиків

"Беркут" побив Оробець за зйомку того, як "Беркуту" роздають гранати
архивное фото

Народний депутат від партії "Батьківщина" Леся Оробець повідомляє, що на неї напали п'ять "беркутівців".

Про це вона написала на своїй сторінці у

Facebook. "Годину тому я стояла і знімала на мобільний телефон роздачу гранат "Беркуту"... Я підійшла по Грушевського з боку Верховної Ради. Вони прекрасно знали, хто я. Я не нападали ні на кого, стояла у відкритому місці з телефоном. На мене накинулася натовп з мінімум п'яти здоровенних беркутівців у масках й у спорядженні, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилася головою, шолом врятував", - написала Оробець.

"Трьох моїх захисників-чоловіків побили жорсткіше, по голові і корпусу, від тяжких травм урятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили та відібрали. На мої крики "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю", вони з противними смішками сказали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо", - додала вона.

Нагадаємо, правоохоронці на вулиці Грушевського радикально налаштованих молодих людей, які здійснюють спроби прорватися до будівлі Верховної Ради. Силовики активно застосовують сльозогінний газ, воду і гумові кулі. З боку молодих людей у силовиків летять каменюки.

"Беркут" нібито готується штурмувати активістів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram