ГоловнаПолітика

У Харкові під облуправлінням міліції показали життя "тітушок"

Студенти виконали перформанс

У Харкові під облуправлінням міліції показали життя "тітушок"
"Титушки" у метро "Арсенальная"
Фото: pravda.com.ua

У Харкові пройшла студентська хода проти участі провокаторів в мирних акціях протесту і проти бандитського свавілля в місті, після чого під облуправлінням МВС студенти показали перформанс з життя "тітушок".

Близько 70 осіб пройшли від університету імені Каразіна до обласного управління міліції, скандуючи "Гей, тітушки, геть додому!", передає Інтерфакс-Україна.

Учасники ходи несли прапори України та плакати "Студенти проти бандитського свавілля", "Книжки треба читати, а не кров'ю поливати!", а також фотографії провокацій проти місцевого Євромайдану з підписами "Бандитський Харків" і "Назад у 90-ті?".

"Ми вимагаємо чесного розслідування всіх провокацій за участю "тітушок". Міліція повинна чесно розслідувати кожен випадок, а не відпускати їх (після затримання)", - сказав один з учасників акції Славко Василенко.

Біля облуправління міліції учасники акції показали перфоманс з життя "тітушок" і влаштували невеликий мітинг, після якого також колоною пройшли до пам'ятника Шевченка на традиційний щовечірній мітинг Євромайдану.

Міліція супроводжувала учасників протягом всієї акції. Ніхто з керівництва облуправління до студентів не вийшов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram