ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Ступка вирішив залишитися в політиці та розвивати партію Королевської

Народний артист подякував усім, хто проголосував за партію "Україна - Вперед!"

Ступка вирішив залишитися в політиці та розвивати партію Королевської
Фото: Макс Левин

Команда партії "Україна - Вперед!" залишається в політиці працювати над здійсненням змін у країні, заявив народний артист, третій номер у списку партії Наталії Королевської Остап Ступка, повідомляє прес-служба партії "Україна - Вперед!".

"Ці вибори для нас перші і, незважаючи на їх результат, ми продовжимо працювати над тими змінами, які запропонували раніше. Ми вже заручилися підтримкою сотень тисяч українців - а це означає, що ми на правильному шляху. Ми вдячні кожному, хто повірив у нас", - сказав він.

Окрім того, Ступка зазначив, що його партія має намір продовжувати брати активну участь у політичному житті країни.

Я так вважаю: у одних - такі прапори, в інших - інші; в одних - така програма, у цих - інша, але ідеологія, позиція - по відношенню до культури - у всіх повинна бути одна.

— Остап Ступка, народний артист України, партія "Україна - Вперед!"

"Я залишаюся в партії України - Вперед!, Я залишаюся в політиці. Ми будемо активно брати участь у політичному житті, будувати нову партію. Ми заклали для цього міцний фундамент - за останній час до нас приєдналися тисячі прихильників. Тепер ми будемо займатися розвитком партії" , - сказав він.

Нагадаємо, що лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська визнала поразку своєї політичної сили на парламентських виборах і має намір, зробивши організаційні та кадрові висновки, приступити до формування нової опозиції для участі в подальшому в місцевих і президентських виборах.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, після обробки 97,61% протоколів партія Королевської набирає 1,58% (314 543 голоси).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram