ГоловнаПолітика

Пилипишин: "Свобода" тиснула на членів окружкому

Кандидат звинувачує Тягнибока в погрозах.

Пилипишин: "Свобода" тиснула на членів окружкому
Фото: comments.ua

Кандидат у нардепи у виборчому окрузі №223 (Київ) Віктор Пилипишин звинувачує представників партії ВО "Свобода" в тиску на членів окружної виборчої комісії №223.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби кандидата в депутати.

За інформацією прес-служби, активісти "Свободи", які перебувають біля окружкому, провокують конфліктні ситуації і тим самим чинять тиск на членів окружкому №223.

Окрім того, в ніч із 30 на 31 жовтня велика група молодих людей напала на прихильників Пилипишина, проте втручання міліції дозволило уникнути кровопролиття.

"Активісти "Свободи" відкрито стверджують, що їх влаштує лише один результат - перемога їхнього кандидата Юрія Левченка", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що лідер "Свободи" Олег Тягнибок, який прибув у будівлю окружкому №223, відкрито погрожував членам окружкому.

Нагадаємо, представник партії "Свобода" Олександр Аронець заявив, що вночі в окрузі №223 в Києві сфальсифікували вибори.

Представник "Свободи" Юрій Левченко, за результатами обробки 64,35% протоколів, випередив самовисуванця Віктора Пилипишина в 223 окрузі в Києві.

Напередодні "свободівець" Андрій Іллєнко відстояв свою перемогу над Галиною Герегою ще в одному окрузі столиці. Таким чином, наразі представники опозиції перемогли або близькі до перемоги в усіх 13 округах Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram