ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Герман: "Чесні вибори провести буде важко"

Політик упевнена, що для Партії регіонів вибори будуть успішними.

Герман: "Чесні вибори провести буде важко"
Фото: Макс Левин

Забезпечення відеозапису та відеотрансляції під час голосування - це хороший механізм для того, щоб провести в Україні чесні та прозорі вибори.

Про це заявила керівник прес-центру Партії регіонів Ганна Герман у п'ятницю, 19 жовтня, під час прес-конференції в офіційному прес-центрі ПР.

"Відеозапис підрахунку і трансляції голосування допоможе зробити вибори чеснішими. Незважаючи на це, робити чесно будь-яку справу, в тому числі й вибори, - важко", - заявила Герман, повідомляє прес-служба ПР.

Майбутні парламентські вибори в Україні вже сфальсифіковано.

— Сергій Власенко, народний депутат

За її словами, записи підрахунку можна буде отримати дуже швидко - за першою вимогою того, хто має відповідну компетенцію і потребу.

"Вибори для Партії регіонів будуть успішними, якщо будуть чесними. Всі соціологи прогнозують нам високий результат, це у всіх випадках - перше місце. Але головне для нас як партії влади - чесність".

Крім того, Герман зазначила, що її партія не зняла жодного свого кандидата на цих виборах на користь інших кандидатів-мажоритарників.

"Ми нікого не знімали з виборів на користь якоїсь політичної сили. Ми дуже ретельно підходили до питання підбору кандидатів, команди. У нас ніколи не було випадків перебіжчиків", - підсумувала керівник прес-служби.

Нагадаємо, радник Президента Ганна Герман очолила офіційний прес-центр Партії регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram