ГоловнаПолітика

​ОБСЄ: незаконний арешт Тимошенко нагадує режим Лукашенка

Європа закликає підтримати екс-прем'єрку.

​ОБСЄ: незаконний арешт Тимошенко нагадує режим Лукашенка

Президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Рікардо Мігліорі підтримує незаконно ув'язнену лідерку опозиції Юлію Тимошенко і порівнює режим Януковича з режимом Лукашенка.

Про це він заявив під час промови на Конгресі Європейської народної партії, який проходить у Бухаресті (Румунія), повідомляє прес-служба БЮТ.

Він зазначив, що присутність на Конгресі ЄНП Євгенії Тимошенко, дочки незаконно засудженої лідерки опозиції - дуже важливий факт.

"Прошу підтримати її, її матір, яку незаконно заарештували. Усе це мені нагадує режим у Білорусі, нагадує режим Лукашенка", - наголосив президент Парламентської асамблеї ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Вілфреда Мартенса переобрано президентом Європейської народної партії (ЄНП) на ще три роки.

Як відомо, Європейська народна партія є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на Європейському континенті. До її складу входять 73 партії-члени із 40 країн, 16 голів країн-членів ЄС і 7 голів країн, які не є членами ЄС, 13 членів Європейської комісії, вона має найбільшу фракцію в Європарламенті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram