ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко пророкує "Батьківщині" падіння рейтингу

Лідер "УДАРу" також виключає коаліцію з ПР.

Кличко пророкує "Батьківщині" падіння рейтингу
Фото: Макс Левин

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що дії "Батьківщини" в процесі узгодження єдиних кандидатів знизять її рейтинги.

Про це він заявив під час спілкування з журналістами в Черкаській області, повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Я не хочу нікого звинувачувати і думаю, що виборці самі зроблять висновки на підставі тих чи інших дій політичних партій. Це в підсумку позначиться на їхньому рейтингу і підтримці громадян", - вважає Кличко.

На його думку, дії "Батьківщини" серйозно ускладнюють завдання опозиційних сил провести якомога більшу кількість депутатів у парламент нового скликання.

"Конкуренція буде сильнішою. На жаль, представники партії влади мають великий шанс перемогти в цій боротьбі. Дії "Батьківщини" ускладнюють завдання провести якнайбільшу кількість депутатів до Верховної Ради", - сказав Кличко.

При цьому Кличко знову запевнив, що "УДАР" ніколи не співпрацював із Партією регіонів і за жодних обставин не входитиме в коаліцію з партією влади та її сателітами.

"Ми - основна альтернатива сьогоднішній владі. Ми ніколи не співпрацювали і не намагаємося співпрацювати з Партією регіонів. Ми пропонуємо і дотримуємося зовсім інших принципів і критеріїв в українській політиці. А з партією, яка показала своє справжнє обличчя і сьогодні задовольняє інтереси купки олігархів, ми не будемо співпрацювати за жодних умов", - наголосив він.

Нагадаємо, "Батьківщина" і "УДАР" зняли по 26 мажоритарників на користь одне одного. Однак партія "УДАР" заявляє, що колеги з опозиції порушили домовленості і зняли не тих кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram