ГоловнаПолітика

Журналісти визначили найскандальніших депутатів

Ними стали Ляшко та Колесніченко.

Журналісти визначили найскандальніших депутатів
Фото: buknews.com.ua

Депутатів Верховної Ради України Олега Ляшка та Вадима Колесніченка було визнано журналістами українських видань найскандальнішими нардепами шостого скликання.

Як зазначено в результатах дослідження, що його провели організація "Прозора демократія" та видання "Українські новини", Ляшко, який балотується в мажоритарному окрузі в Чернігівській області, отримав 37 голосів від журналістів, зокрема, за бійку з першим заступником голови парламенту Адамом Мартинюком 18 травня 2011 року, "скандальну саморекламу і постійну критику БЮТ".

Друге місце в списку найскандальніших депутатів посів депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко. Він отримав 27 голосів за авторство та захист закону про мови, інцидент з активістками FEMEN, співавторство законопроекту про моніторинг фінансування неурядових організацій.

Третє місце з 23 голосами зайняла депутат від фракції Партії регіонів Інна Богословська за "скандал на тлі подій із колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, скандальну поведінку та відсутність конструктивних висловлювань у публічних виступах".

Варто зазначити, що Ляшко два роки поспіль лідирував як скандаліст за результатами дослідження "Прозорої демократії" і "Українських новин".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram