ГоловнаПолітика

У Раді визначили головного скандаліста року

Депутат Верховной Ради Олег Ляшко (позафракційний) став скандалістом року за підсумками дослідження, яке провели всеукраїнська громадська організація "Прозора демократія" і "Українські новини".

У Раді визначили головного скандаліста року
Фото: стоп-кадр с видео

Про це йдеться в результатах дослідження.

Оцінювали парламентаріїв шляхом анкетування журналістів суспільно-політичних і ділових ЗМІ.

Ляшко отримав 6 голосів, зокрема, за бійку з першим заступником голови Ради Адамом Мартинюком 18 травня 2011 року, скандальну саморекламу і чутки про свої гомосексуальні нахили.

Друге місце в переліку найскандальніших депутатів зайняла депутат Ради від фракції Партії регіонів Інна Богословська, отримавши 5 голосів журналістів за події з розслідуванням можливої державної зради колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко і схильність до скандальної поведінки на публіці.

Третє місце із трьома голосами розділили відразу 3 депутати: депутат Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Роман Забзалюк - за лютневий скандал з викриттями підкупу під час міжфракційних переходів депутатів, депутат від ПР Вадим Колесніченко - за бійку в березні з активісткою жіночого руху FEMEN і позицію з мовного питання в Україні, а також депутат Ради Наталія Королевська (позафракційна) - за виключення її з фракції БЮТБ.

За результатами дослідження "Прозорої демократії" та "Українських новин", Ляшко вже другий рік поспіль лідирує як скандаліст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram