ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Соціологи підсунули опозиції й "УДАРу" різні соцдані, - Соболєв

Розбіжності в підрахунках становили від 1 до 18%.

Соціологи підсунули опозиції й "УДАРу" різні соцдані, - Соболєв
Фото: Артем Атаманюк

Об'єднана опозиція і партія "УДАР" мали доволі великі відмінності в результатах соціологічних досліджень, які мали на меті визначити рейтинг кандидатів у мажоритарних округах.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат від "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Суперечності дуже великі. Розбіжності, за нашими підрахунками, становили від 1 до 18%. Сьогодні є щонайменше 10 кандидатів від Об'єднаної опозиції і не менше кандидатів від "УДАРу", які тепер мають реальний шанс змагатися на виборчих округах проти представників влади або так званих незалежних кандидатів", - зазначив політик.

Я попередньо вже проаналізував зняття "УДАРом" своїх кандидатів на користь "Батьківщини". Там, де кандидати від Об\'єднаної опозиції перемагали, вони і так перемагають. Там, де були реальні кандидати від "УДАРу", вони будуть боротися і далі. Я наразі не бачу ефективності від цих рішень.

— "регіонал" Нестор Шуфрич

За його словами, спроба протиставити Об'єднаній опозиції партію "УДАР" є некоректною, а рішення про висунення спільних кандидатів в окремих округах є успішним і правильним.

Нагадаємо, сьогодні Об'єднана опозиція зняла своїх кандидатів у 26 мажоритарних округах на користь кандидатів від "УДАРу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram