ГоловнаПолітика

Янукович прибув до Дніпропетровська з офіційним візитом

Президента зустрічали в аеропорту перші особи регіону.

Янукович прибув до Дніпропетровська з офіційним візитом
Фото: most-dnepr.info

У Дніпропетровськ з офіційним візитом прибув Президент України Віктор Янукович.

В аеропорту Дніпропетровська Главу держави зустрічали голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, начальник Головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник Головного управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області Володимир Воропай, начальник Дніпропетровського гарнізону, командир 6-го гвардійського армійського корпусу Руслан Хомчак.

Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА, передає ІА "МІСТ-ДНІПРО"

У рамках робочої поїздки Глава держави введе в експлуатацію перший новий будинок, побудований за Державною програмою "Доступне житло" на ж/м "Лівобережний-3". Віктор Янукович вручить ключі від квартири чотирьом нашим олімпійським чемпіонкам, які привезли золоті медалі, і двом сім'ям, які придбали квартири за програмою "Доступне житло".

Також Президент візьме участь у відкритті електросталеплавильного комплексу "Інтерпайп сталь" і ознайомиться з роботою виробництва.

Нагадаємо, 11 вересня Віктор Янукович у Дніпропетровську ввів в експлуатацію перший в Україні та СНД завод з безвідходної переробки використаних акумуляторних батарей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram