ГоловнаПолітика

Луценкові призначили медикаментозне лікування і медогляд

При цьому Валерія Лутковська залишилася задоволена здоров'ям екс-міністра.

Луценкові призначили медикаментозне лікування і медогляд
Фото: www.radiosvoboda.org

Сьогодні комісія кваліфікованих незалежних лікарів у галузі терапії, неврології, гастроентерології та кардіології провела медичний огляд колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України.

"За результатами огляду лікарі констатували, що загальний стан засудженого задовільний. Йому призначено медикаментозне лікування, а також рекомендовано інструментальне дообстеження стану здоров'я з подальшим плановим медоглядом", - йдеться в повідомленні.

При цьому у відомстві додали, що, за словами членів медичної комісії, Луценко отримує всю необхідну медичну допомогу і лікування в умовах медико-санітарної частини виправної колонії.

Окрім того, омбудсмен Валерія Лутковська поспілкувалася із засудженим Луценком. Вона відвідала медичну частину установи, а також житлові приміщення. "За словами Лутковської, засуджений Луценко почуває себе нормально і перебуває в доброму гуморі", - повідомляє прес-служба ДПтС.

Нагадаємо, Міністерство юстиції України скерувало в апеляційну інстанцію Європейського суду з прав людини клопотання про перегляд рішення ЄСПЛ у справі Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram