ГоловнаПолітика

Яценюкові не дозволили передати Тимошенко квіти

Тимошенко могла побачити лише запущені в небо повітряні кульки.

Яценюкові не дозволили передати Тимошенко квіти
Фото: byut.com.ua

Лідерам Об'єднаної опозиції "Батьківщина" не дозволили зустрітися з ув'язненою екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, де вона перебуває на лікуванні.

Про це після відвідин лікарні сказав голова ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"Як і очікувалося, вони не дозволили нам зустрітися з Юлією Володимирівною Тимошенко. Ми залишили біля конвойних квіти і звертаємося публічно до керівництва Державної пенітенціарної служби України та головного лікаря ЦКЛ передати квіти Юлії Володимирівні", - зазначив Яценюк.

Член ради Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко і собі наголосив, що сьогодні депутати від опозиції склали присягу домогтися звільнення всіх політичних в'язнів, а "головне - внести системні зміни, щоб більше ніколи в Україні не було політичних в'язнів".

Лідери Об'єднаної опозиції за територією харківської лікарні навпроти вікон палати Тимошенко випустили в повітря серце, складене з повітряних куль червоного і білого кольорів.

Прихильники екс-прем'єра, які тим часом проводили мітинг перед лікарнею, зустріли акцію лідерів опозиції вигуками "Юлі - волю!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram