ГоловнаПолітика

Б'ютівці обклеїли Київ нагадуваннями про Тимошенко

За словами б'ютівців, "система не зламала Тимошенко".

Сьогодні, в день річниці арешту екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, у всіх районах Києва з'явилися стікери з її зображенням і написом "365 днів у неволі. Вона не зломлена, а ти?".

Фото: http://byut.com.ua

Як повідомили в прес-службі партії "Батьківщина", стікери можна побачити біля станцій метро, на зупинках громадського транспорту, в підземних переходах, на майданчиках біля супермаркетів і торгових центрів.

"Ми хотіли привернути увагу киян до цієї сумної дати, адже наш лідер уже 365 днів незаконно перебуває в жорстоких умовах примусового утримання: Лук'янівське СІЗО, Качанівська колонія, лікарня "Укрзалізниці". І все ж система не зламала її", - сказали у штабі.

До масштабного розклеювання стікерів було залучено понад 300 активістів, які працювали в ніч із суботи на неділю. Найкраще охоплено центральну частину міста.

Нагадаємо, Тимошенко заарештували 5 серпня 2011 під час розгляду в Печерському райсуді Києва так званої "газової" справи через те, що нібито вона "системно перешкоджала встановленню істини, порушувала порядок судового засідання, не виконувала розпорядження головуючого, свідомо затягувала процес, висловлювала неповагу до суду, а також до свідка", яким тоді виступав діючий прем'єр-міністр Микола Азаров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram