ГоловнаПолітика

Власенко розповів, як можна звільнити Тимошенко

Адвокат каже, що екс-прем'єр не націлена посадити Фірташа - її хвилюють інші питання.

Власенко розповів, як можна звільнити Тимошенко
Фото: Макс Левин

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що звільнення опозиційного лідера можливе тільки за умови потужного тиску на Президента Януковича.

"На волю Тимошенко вийде за однієї умови: якщо буде потужний тиск на Януковича. Більше варіантів немає. Ви думаєте, він терпів усі ці приниження заради того, щоб через два роки випустити її з УДЗ? Ні, звісно. Є ще один варіант - арешт активів Януковича і його оточення за кордоном. Іншою мовою з ними розмовляти не можна", - заявив Власенко.

Окрім того, соратник екс-прем'єрки розповів про її подальші плани, до яких, за його словами, не належить судова тяганина з бізнесменом Дмитром Фірташем.

"Повірте, посадити Фірташа - не мета Тимошенко. Зі мною Юлія Володимирівна обговорює можливість проведення судової реформи, зміни системи держуправління, вибудовування таких правил, які не дозволять садити політиків до в'язниці за надуманими звинуваченнями. Зараз її хвилюють ці питання, а не Фірташ із Януковичем", - зазначив Власенко.

Нагадаємо, Власенко заявив, що в одній палаті з екс-прем'єркою Юлією Тимошенко в харківській лікарні "Укрзалізниці" перебуває ще одна ув'язнена, яка спостерігає за нею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram