ГоловнаСвіт

Доля Сирії залежить від боротьби з повстанцями, - Асад

Президент Сирії привітав збройні сили країни з їх професійним святом.

Доля Сирії залежить від боротьби з повстанцями, - Асад
архивное фото
Фото: EPA/UPG

Президент Сирії Башар Асад заявив, що боротьба сирійської армії з повстанськими силами визначить долю його країни, і похвалив солдат за протистояння "злочинним терористичним бандам".

Про це повідомляє Reuters.

"Доля нашого народу і нашої країни в минулому, сьогоденні і майбутньому, залежить від цієї боротьби", - сказав Асад, який не виступав на публіці відтоді, як четверо його головних силовиків були вбиті в Дамаску два тижні тому, в письмовій заяві з нагоди дня збройних сил.

Асад намагається придушити 17-місячне повстання проти свого правління. Минулого місяця боротьба з повстанцями велася в столиці Дамаску. Повстанцями також були захоплені кілька прикордонних постів. Зараз урядові війська Асада б'ються в економічній столиці Сирії місті Алеппо.

Асад заявив, що армія, "виступаючи проти терористичних злочинних угруповань останнім часом", довела, "що у неї є сталева рішучість і совість, і що вона є піклувальником цінностей народу".

"Моя віра в тебе велика, як і віра нашого народу в те, що ти... його захисник", - заявив Асад в коментарях, які, згідно з державним інформаційним агентством SANA, були опубліковані в журналі збройних сил Сирії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram