ГоловнаПолітика

"Молоді регіони" мають намір подати в суд на Власенка

В організації вважають, що адвокат Тимошенко облив себе зеленкою сам.

"Молоді регіони" мають намір подати в суд на Власенка
Фото: Молодые регионы

Голова харківських "Молодих регіонів" планує подати в суд на адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка через звинувачення в причетності активістки організації до інциденту із зеленкою.

Про це пише АТН.

"Стосовно Марії Столярової, я знаю цю дівчину доволі давно, вона співробітник соціальної служби, її справа - допомагати людям. Того, в чому її звинувачують, вона зробити не могла. Власенко сам себе облив зеленкою, він шукає крайніх. А це означає, що його аргументи в суді закінчилися, і тепер йому потрібно знайти нові політичні козирі. Ось тільки нападати на молодь, я вважаю, негідно старшого", - запевнила голова облорганізації Анастасія Кобець.

Також вона наголосила, що має намір звернутися до суду і наполягає, що "Молоді регіони" не мають жодного стосунку до нападу на нардепа.

Між тим, сама Марія Столярова на своїй сторінці в одній з соцмереж написала: "Шановний Власенко! Менше треба пити зеленки, мене вчора біля ЦКЛ не було. Шановні журналісти! Не треба писати те, чого я не говорила. Залиште мене у спокої й шукайте справжніх винуватців інциденту".

Нагадаємо, Власенко звернувся по допомогу в міліцію та лікарню після інциденту з зеленкою. Спеціаліст-окуліст констатував хімічний опік правого ока.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram