ГоловнаПолітика

Окуліст діагностував у Власенка хімічний опік очей

Адвокат Тимошенко згадує: нападниця цілилася йому в очі.

Окуліст діагностував у Власенка хімічний опік очей

Лікар-окуліст діагностував у захисника екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, народного депутата від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергія Власенка хімічний опік правого ока після того, як його облили зеленкою.

"Якби я не був учора в окулярах, я, напевно, зараз вас не бачив би", - заявив депутат.

При цьому адвокат Тимошенко зазначив, що вже впізнав дуже схожу на свою кривдницю дівчину - активістку організації "Молоді регіони" Марію Столярову.

Припиніть займатися самопіаром. Спочатку ви з усією Україною ледве нашкребли кілька сотень політичних "заробітчан" і звезли їх під стіни Качанівської колонії. Потім тих самих людей ви перетягнули до будівлі Апеляційного суду

— Мер Харкова Геннадій Кернес

"Ця дівчинка дуже схожа на ту, яка це зробила", - повідомив керівник групи захисту Тимошенко. Втім, стовідсоткової впевненості у нього немає. "Я ж не харківський лікар, щоб лікувати за документами. Мені треба людину побачити. Я бачив фото, дуже схожа людина", - уточнив Власенко.

Нагадаємо, захисник Тимошенко подав заяву в Генпрокуратуру. Він вважає, що слід порушити кримінальну справу за звинуваченням у заподіянні шкоди здоров'ю народного депутата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram