ГоловнаПолітика

Тимошенко вважає інцидент із зеленкою кроком до концтаборів

Екс-прем'єр закликає не мовчати і боротися.

Тимошенко вважає інцидент із зеленкою кроком до концтаборів
Сергей Власенко

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що її захиснику Сергію Власенку вихлюпнули в обличчя зеленку за командою Президента Віктора Януковича.

Заяву Тимошенко оприлюднено на її сайті.

"Сьогодні, по команді Віктора Януковича, його відморозки хлюпнули хімічною речовиною в очі й обличчя мого захисника Сергія Власенка. Нормальна людина жахнеться від цього нелюдського вчинку", - написала вона.

Тимошенко вважає, що цей інцидент - не хуліганська витівка, а "нахабна демонстрація вседозволеності, спроба залякати тих, хто має честь і гідність, і не має наміру підкорятися дикунським правилами, за якими живе влада Януковича".

Мене врятувало те, що я був в окулярах. Якби не окуляри, то я зараз стояв би перед вами сліпим

— Сергій Власенко

"Усі ми не маємо права мовчки спостерігати за тим, як режим намагається перетворити суспільство на тваринний світ. Якщо всі будемо мовчати, то завтра тих, хто не підкоряється законам зграї, почнуть душити газом у концтаборах", - вважає вона.

"Усім вже давно зрозуміло, що при владі кримінальне угруповання, але ще є шанс викинути їх з політики й України. Це можливо. Так буде. Просто не треба мовчки спостерігати за впровадженням нелюдських правил життя", - додала Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram