ГоловнаПолітика

Яценюк вийшов з "Фронту Змін"

Партія позбулася всіх кандидатів у депутати.

Яценюк вийшов з "Фронту Змін"

У суботу з'їзд "Фронту Змін" ухвалив рішення припинити членство в партії свого лідера Арсенія Яценюка та інших кандидатів у депутати на час виборів до Верховної Ради.

Про це йдеться в повідомленні партії.

Згідно з рішенням, членство в партії "Фронт Змін" припиняється через участь у виборах Верховної Ради в рамках Об'єднаної опозиції на базі Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

З'їзд "Фронту Змін" ухвалив рішення покласти обов'язки лідера партії на час кампанії з виборів народних депутатів на керівника секретаріату партії Світлану Войцеховську.

Членство в партії "Фронт Змін" кандидатів у депутати припиняється до моменту складення присяги народного депутата України.

Партія пояснює, що рішення носить суто технічний характер, оскільки закон "Про вибори народних депутатів" не передбачає формування виборчих блоків.

Нагадаємо, 23 квітня лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко підписали Декларацію єдності, згідно з якою партії йдуть на вибори за виборчим списком "Батьківщини". Список очолять Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram