ГоловнаПолітика

Герман: влада та опозиція повинні об'єднатися навколо ідеї євроінтеграції

Радник Президента пропонує взяти за зразок позитивний досвід Польщі.

Герман: влада та опозиція повинні об'єднатися навколо ідеї євроінтеграції
Фото: Макс Левин

Євроінтеграція - це той напрямок, в якому повинні йти і влада, і опозиція.

Про це на національному круглому столі в Інституті Горшеніна "Вибори-2012: Шанс для України?" заявила радник Президента України, керівник головного управління гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України Ганна Герман.

"Євроінтеграція - той напрямок, в якому ми повинні йти разом: і влада, і опозиція. Це буде ефективна політика, а не дефективна", - підкреслила Герман і уточнила: "дефективна політика - це коли діячі всередині країни закликають до зовнішньополітичної ізоляції своєї держави, коли закликають до бойкоту Євро тощо".

За словами радника Глави держави, беручи участь у Вроцлавському форумі, вона говорила про це Віталію Кличку, з яким дискутувала в межах панелі, однак лідер "Удару" відповів, що співпраця з ПР неможлива, навіть якщо мова йде про євроінтеграцію. "Мене це шокувало", - зазначила Герман.

"Отже, ми повинні дійти до згоди в питанні євроінтеграції. І, друге - дати шанс мільйонам. Щоб кожен українець мав можливість бути успішним у своєму маленькому бізнесі. Якщо зробити хоча б ці два кроки, це вже буде ефективна політика", - акцентувала радник Президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram