ГоловнаПолітика

Україна вже перебуває в ізоляції, - Пишний

На думку політика, сьогодні відбувається перегляд курсу на євроінтеграцію.

Україна вже перебуває в ізоляції, - Пишний

Україна може опинитися в повній економічній і політичній ізоляції.

Про це сьогодні на національному круглому столі в Інституті Горшеніна "Вибори-2012: Шанс для України?" заявив заступник голови партії "Фронт Змін" Андрій Пишний.

На думку експерта, якщо на виборах опозиція не зможе відновити політичний баланс, країна опиниться в повній ізоляції. "Хоча насправді країна вже зараз перебуває в ізоляції, - говорить Пишний. - Сьогодні за грошима Україна йде до Російської Федерації, у нас закрито програми співпраці з МВФ. Я не буду вже говорити про Ялтинський саміт, на який відмовилися їхати 14 президентів європейських країн. Не буду говорити про те, що Меркель заявила, що в Україні та Білорусі громадяни потерпають від "диктатури та репресій".

Також Андрій Пишний підкреслив, що політика в Україні перетворюється на фарс. На його думку, сьогодні потрібно приділяти увагу боротьбі з корупцією, підвищувати конкурентну здатність економіки, боротися з монополізмом. "За оцінками експертів журналу "Форбс", Україна вперше 2011 року посіла 4-те місце в рейтингу найгірших економік світу. Хіба не це повинно бути у порядку денному? Але замість цього ми говоримо про мови".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram