ГоловнаПолітика

Ківалов вбачає в діях опозиції прагнення до розколу країни

Нардеп визнав за опозиціонерами лише здатність махати кулаками, а потім скаржитися Європі заради грантів.

Ківалов вбачає в діях опозиції прагнення до розколу країни
Фото: Макс Левин

Народний депутат від Партії регіонів, співавтор скандального законопроекту про мовну політику Сергій Ківалов заявив, що розколу України прагне саме опозиція.

Про це він повідомив під час прес-конференції в Одесі в п'ятницю, 25 травня, повідомляє прес-служба депутата.

"Вчора опозиція показала, якими методами вона діє насправді. Як бачимо, брехливі і лукаві розмови опозиціонерів про демократію - порожня балаканина. Слова, обіцянки взагалі мають мінімальну вартість. У ціні - лише справи. Весь світ вчора побачив, як політики від опозиції відстоюють свою точку зору - кулаками. Це все, на що вони здатні", - заявив Ківалов.

"Ще у них добре виходить бігти в Європу, брехати про те, як їх тут ображають, і отримувати гранти. А це ті тридцять срібників, за які вони продають свою країну. Це саме вони хочуть розколу України, це вони хочуть, щоб у нас все було погано. Їм треба, щоб було що критикувати. Ці люди живуть за принципом: чим гірше для країни, тим краще для них. Але принцип "поділяй і пануй" у них не пройде", - підкреслив нардеп.

Він також додав, що законопроект "Про засади державної мовної політики" спрямований на консолідацію України, а не на розкол. "Адже українська у нас - єдина державна мова, й інші варіанти не розглядаються", - заявив депутат.

"Поданий документ передбачає користування мовами разом із державною, а не замість неї. І спекуляції на цю тему давно треба припинити", - переконаний він.

До повторного розгляду законопроекту, на думку політика, парламент обов'язково повернеться найближчим часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram