ГоловнаПолітика

Азаров і намісник Лаври перервали Службу Божу в храмі заради агітації

Вірянам розповіли, яка хороша в Україні влада.

Азаров і намісник Лаври перервали Службу Божу в храмі заради агітації
Фото: http://andriy-kovalov.livejournal.com/

У четвер, 24 травня, в Лаврі було перервано Службу Божу заради агітації за присутності в храмі прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Про це написав користувач andriy_kovalov у своєму ЖЖ.

"Служба відбувалася у звичайному ритмі. Раптом у храм буквально вбігає митрополит Павло (намісник Лаври), Микола Янович Азаров і директор заповідника "Києво-Печерська Лавра" Вікторія Ліснича з охороною, з "усією свитою". В цей час диякон виголошував єктенію", - пише він.

"Митрополит Павло буквально вбіг на амвон ... перебив диякона і клирос і почав говорити, яка чудова людина Микола Янович, що при його уряді Лавра почала відновлюватися і реставруватися, а Церква Православна розцвіла", - повідомляє блогер.

"Всі замовкли, з вівтаря вийшли священики, хор - замовк. Митрополиту принесли мікрофон. У храмі увімкнули світло, працювали дві камери - оператори Кабміну, спалахи фотоапаратів, люди заметушилися ... Павло виголосив промову і всі так само швидко вилетіли з храму", - пише він.

Як відомо, Азаров учора взяв участь в урочистому заході з нагоди завершення реставраційних робіт фасаду Великої лаврської дзвіниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram