ГоловнаПолітика

Рада відкрила засідання

У межах "години запитань до уряду" парламент заслухає Сергія Тігіпка.

Рада відкрила засідання
Фото: Макс Левин

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин відкрив ранкове засідання парламенту.

У сесійній залі зареєстровано 405 народних депутатів.

Парламент у п'ятницю заслухає інформацію віце-прем'єра Сергія Тігіпка про реалізацію соціальної політики в державі, а також звіт Міністерства фінансів про виконання державного бюджету за 2011 рік.

Після проведення "години запитань до уряду" парламент планує заслухати звіт тимчасової спеціальної комісії з питань Криму, а потім - звіт про виконання держбюджету.

Крім цього, Рада розгляне законопроекти №9728 про визначення умовою для отримання громадянства України володіння державною мовою, враховуючи здатність читати, писати і розмовляти державною мовою, і №9728-1 про удосконалення механізму запобігання подвійного громадянства в Україні.

Також заплановано розгляд проекту закону №9642 про заборону вживання, продажу та реклами тютюнових виробів на стадіонах, де відбуватимуться заходи чемпіонату Європи з футболу-2012.

Крім цього, порядок передбачає розгляд законопроекту №10228 про надання інвестору права призупинити виконання зобов'язань у межах державно-приватного партнерства, у разі якщо на його послуги, що підлягають державному регулюванню, встановлені тарифи на економічно необґрунтованому рівні або без урахування інвестиційної складової.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram