ГоловнаЕкономікаДержава

Стали відомі розцінки повій на Євро-2012

Журналісти нарахували понад 20 будинків розпусти неподалік від стадіону "Олімпійський".

Стали відомі розцінки повій на Євро-2012
Фото: http://www.liveinternet.ru

Назвавшись довіреною особою австрійського бізнесмена, журналіст "Эксперта" Павло Харламов дізнався ціни на інтимні послуги під час чемпіонату Євро-2012.

Виявилося, що ескорт і секс з англомовною повією обійдеться вболівальникам у $100-200 за годину. Тільки секс без ескорту - $50-75. Найдешевше обійдуться повії, які працюють біля автотрас - $25-30 за годину. А найдорожчими є хлопчики "за викликом" - по $250-312. Але якщо замовляти інтимні послуги не заздалегідь, а під час чемпіонату, то вартість години з дівчиною, що володіє іноземною мовою, може сягнути вже $300-350. Тобто ціни підскочать утричі.

Звідники також можуть заробити на цьому бізнесі. У першому ж будинку розпусти журналістові запропонували 10% від суми замовлення за кожного нового клієнта. Усього ж журналісти нарахували понад 20 борделів поблизу стадіону "Олімпійський": "Рекламу їхніх послуг роздають усім зустрічним чоловікам, а ще крадькома підсовують під "двірники" автомобілів".

За оцінками Українського інституту соціальних досліджень, сьогодні кількість дівчат легкої поведінки в Україні перевищує 50 тис., а за даними Міжнародного альянсу з ВІЛ/СНІД - їх майже удвічі більше.

Нагадаємо, з початку року в Києві вже виявили 20 борделів. Один з останніх виявили в березні поблизу Бесарабської площі, в центрі міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram