ГоловнаПолітика

Тимошенко завершила голодування

Німецький лікар оглянув пацієнтку.

Тимошенко завершила голодування
Фото: www.volynpost.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко припинила голодування.

Про це під час брифінгу сказав німецький лікар клініки "Шаріте" Лутц Хармс, який здійснює лікування екс-прем'єра, повідомляє власний кореспондент ІА "Міст-Харків".

"Сьогодні я оглянув пацієнтку та склав певний план лікування. Ми почнемо потроху виводити її зi стану голодування. Спочатку це буде вода та соки, трохи пізніше вона почне вживати тверду їжу", - сказав він.

За його словами, скоро Тимошенко проводитимуть фізіотерапію та лікувальні процедури, а лікування медикаментами почнеться пізніше.

Також він повідомив, що оглянув сьогодні Юлію Тимошенко, поговорив з нею, і вони вирішили довіряти один одному.

Відповідаючи на питання чи погодилася Тимошенко вживати лікарняну їжу або тільки те, що передадуть близькі, лікар сказав, що екс-прем'єр ще не вирішила.

Відповідаючи на питання чи зможе Тимошенко взяти участь у судовому процесі 21 травня, Хармс заявив, що для лікування потрібно близько 8 тижнів, але точно не менше місяця.

У свою чергу, лікар з української сторони Інна Фурса заявила, що співпраця з доктором Хармсом полягає в тому, що вони постійно консультуються з питань лікування екс-прем'єра та обговорюють стратегію лікування.

На прохання оцінити стан Тимошенко і терміни лікування, Фурса сказала, що Тимошенко тільки виходить з голодування і робити висновки зарано.

Нагадаємо, Тимошенко оголосила голодування 20 квітня. Сьогодні екс-прем'єр була доставлена до клініки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram