ГоловнаПолітика

Азаров засуджує піар політиків на дніпропетровських вибухах

Прем'єр вирішив протидіяти "ворогам суспільства".

Азаров засуджує піар політиків на дніпропетровських вибухах
Фото: Макс Левин

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає: заробляти політичні дивіденди на дніпропетровських вибухах - підло.

Про це політик заявив сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.

Як зазначив прем'єр, відразу після вибухів "недруги України" почали розгортати політичну кампанію навколо ситуації в Дніпропетровську.

"Я переконаний, що заробляти політичні дивіденди на крові - це підлість. А той, хто піариться на цій трагедії, хто ганьбить власну країну, той продовжує справу покидьків, які підклали вибухівку в дніпропетровські смітники", - додав М. Азаров.

За його словами, від вибухів у місті постраждали десятки людей, а від провокацій політиканів страждають мільйони. "Наша відповідь на брехню і провокації така: президент і уряд організували порятунок, лікування та реабілітацію потерпілих, а також посилили заходи безпеки по всій країні", - зазначив Микола Азаров.

При цьому він додав, що в найближчому майбутньому буде створено сучасну систему попередження і протидії "ворогам суспільства".

Нагадаємо, внаслідок чотирьох вибухів у м. Дніпропетровськ, які сталися 27 квітня 2012 року, 30 осіб отримали поранення (у тому числі 10 дітей).

Джерело: <a href="https://lb.ua/go.php?url=aHR0cDovL3Vrci50ZWFtLmNvbS51YS9uZXdzLzIwMTIvMDUvMDMvMTQ4OTg0X3VrcmFpbmFfc3RhdF9taXNoZW55dS5odG1sJmd0OzwvcA==">

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram