ГоловнаЕкономікаБізнес

Як швидко отримати покупки з Китаю

Шопінг у Піднебесній - розумне рішення, що дозволяє істотно економити. Ще кілька років тому багато хто остерігався покупок у Китаї, боячись налагоджувати комунікацію з китайськими продавцями, не розумів особливостей доставки і так далі. Зараз же в китайських маркетплейсах закуповується практично що другий українець. Що змінилося? Чому співвітчизники почали віддавати перевагу закупам саме в Китаї?

3 причини, через які варто шопитися в Китаї

1. Швидкість доставки. Досі думаєте, що на посилку з Китаю можна чекати місяцями? Ви дуже помиляєтеся, адже тепер, якщо ви хочете по-справжньому швидкого транспортування своїх покупок з Піднебесної, усе, що вам потрібно, - авіадоставка вантажів із Китаю від OpenTeam. Ця послуга є актуальною і для гуртових покупців, і для тих, хто надає перевагу роздробу. Після оформлення замовлення в будь-якому з китайських магазинів вам залишається тільки дочекатися, коли кур'єр служби доставки подзвонить вам у двері. А станеться це протягом 10 днів.

2. Лояльна цінова політика. Якщо ви зараз подумали про те, що в китайських магазинах ціни нижчі, ніж в українських - ви маєте рацію на 100%. Як показує практика, на придбанні ідентичних товарів у Китаї можна заощадити в середньому близько 40%. І навіть оплачуючи вартість авіадоставки, ви як покупець все одно залишаєтеся в плюсі. Тарифна сітка компанії OpenTeam відрізняється високою лояльністю, а це означає, що ви сміливо можете оформляти доставку, не переживаючи про дотримання термінів і про те, що в момент отримання посилки ціна зміниться не на вашу користь.

3. Широкий асортимент товарів у китайців і низька вартість. Ви ж у курсі, що практично всі товари, доступні у вітчизняних магазинах, привозять із Китаю. Тільки в підсумкову вартість закладено абсолютно всі витрати підприємця, в тому числі і маржу. А який сенс переплачувати, якщо ви можете спокійно оформити замовлення в китайському магазині на аналогічний товар, трохи почекати на нього й отримати в рази дешевшим?

Як у максимально стислі терміни отримати товари з Китаю в Україну

1. Приділіть якийсь час пошуку потрібних вам товарів у китайських магазинах. Ціни в різних продавців коливаються в різних межах, і ви можете легко знайти того, в кого ціна буде нижчою. Єдиний момент - обов'язково звертайте увагу на репутацію продавця і на відгуки покупців. Оформляйте замовлення.

2. Доставку товару варто довірити надійній компанії, і для цього варто звернутися в OpenTeam. Якщо ви хочете швидко отримати свої покупки, то оптимальним варіантом буде саме авіадоставка. Посилка прилітає протягом 7-10 днів. По Україні ваша посилка може бути доставлена або кур'єром до дверей, або ж ви самі можете забрати покупки на складі поштового відділення.

3. Вирішення всіх бюрократичних питань бере на себе компанія OpenTeam. І крім того, що ви взагалі можете не занурюватися в цей процес, також можете бути впевненими в тому, що він займе мінімум часу. А це теж позначається на оперативності доставки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram