ГоловнаЕкономікаБізнес

Uber почав тестувати можливість замовлення таксі в Києві по телефону

Оплата здійснюється готівкою по завершенню поїздки.

Uber почав тестувати можливість замовлення таксі в Києві по телефону
Фото: wealthdaily.com

Міжнародний сервіс пасажирських автоперевезень Uber почав тестувати можливість замовлення поїздки в Києві по телефону, для цього доступний короткий номер 9988 з мобільного.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Пілотний проект призначений для людей, у яких немає смартфона або підключення до інтернету, а також для тих, кому простіше подзвонити, ніж використовувати додаток.

Uber запустив цей пілотний проект на початку лютого, і він розрахований мінімум на три місяці. Після набору номера 9988 агент дізнається, чи є в нього обліковий запис Uber. Якщо немає, то агент відразу ж створить. Потім потрібно повідомити про своє місцезнаходження і пункт призначення, після чого агент розрахує тариф і клієнтові залишиться тільки підтвердити замовлення.

Оплата здійснюється готівкою по завершенню поїздки.

Нагадаємо, Uber почав роботу в Україні в кінці червня 2016 року. Київський офіс Uber став основним офісом компанії в регіоні Центральної та Східної Європи, який об'єднує Польщу, Україну, Литву, Румунію, Естонію, Чехію і Словаччину.

У грудні Європейський суд ухвалив, що робота сервісу Uber в країнах ЄС повинна регулюватися законодавством у сфері пасажирських перевезень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram