ГоловнаЕкономікаБізнес

Квитки на Інтерсіті+ до Перемишля тепер можна купити он-лайн

Через інтернет квитки можна купити і в напрямку Польщі, і назад.

Квитки на Інтерсіті+ до Перемишля тепер можна купити он-лайн
Фото: Олександр Рудоманов

Квитки на поїзд Інтерсіті+ №705/706 Київ - Львів - Перемишль з 3 липня можна купити онлайн.

Про це повідомив у фейсбуці голова правління "Укрзалізниці" Войцех Бальчун.

Через інтернет квитки можна купити і в напрямку Польщі, і назад. Їх не потрібно обмінювати в касі, досить пред'явити під час посадки на смартфоні або роздрукувати.

На інші міжнародні потяги купити електронний квиток поки що не можна. Пасажирам, як і раніше, доводиться йти в міжнародну касу і купувати квиток за готівку.

"Після успішного запуску ІС на Перемишль ми відразу почали проводити переговори з польською стороною про можливість придбання квитків онлайн для українських пасажирів. Переговори пройшли успішно, і ми запустили онлайн-продаж квитків до Перемишля. У планах у нас продовження переговорів, щоб український пасажир міг купити онлайнові квитки на всі закордонні потяги", - розповів LB.ua директор пасажирських перевезень і сервісу УЗ Ігор Романків.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила Інтерсіті+ до Перемишля наприкінці грудня 2016 року. Відстань між Києвом і Перемишлем поїзд долає приблизно за 7 годин.

Як відбувається перетин кордону зараз, коли почався безвізовий режим з Європейським Союзом, можна прочитати в блозі нашого кореспондента "Привіт, безвізовий поїзд!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram