ГоловнаСуспільствоПодії

19-річний хлопець загинув під час спроби стрибнути з моста на вагон поїзда в Маріуполі

З початку року на залізниці травмувалися восьмеро дітей, троє з них - смертельно.

19-річний хлопець загинув під час спроби стрибнути з моста на вагон поїзда в Маріуполі
Фото: ssu.gov.ua

На залізничній станції в Маріуполі дев'ятнадцятирічний хлопець загинув під час спроби зробити каскадерський трюк - він стрибнув із пішохідного моста на дах пасажирського вагона.

Про це повідомляють на сайті "Укрзалізниці".

Під час стрибка він зачепив контактний провід, отримав удар електричним струмом і був смертельно травмований. Лікарі швидкої допомоги, приїхавши на місце, констатували смерть потерпілого.

"На жаль, молодь і підлітки продовжують нехтувати життям на поїздах, шляхах і інших об'єктах залізничної інфраструктури. З січня по травень 2017 року через порушення правил безпеки на залізниці, при спробах зробити "селфі" або вчинити крадіжку майна та вантажів отримали травми восьмеро дітей віком до 16 років, з яких троє - смертельні", - наголошують в УЗ.

За відповідний період 2016 року травмовано дев'ятьох дітей віком до 16 років, з яких п'ятеро - смертельно.

"Усього за 5 місяців 2017 року через власну необережність, поспіх або невиправданий ризик на залізниці отримали травми 207 громадян, із них 135 - зі смертельним результатом. За відповідний період 2016 року були травмовані 245 осіб, з яких 159 - смертельно", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 24 червня підліток отримав удар струмом на залізниці в Зміївці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram