ГоловнаЕкономікаБізнес

Nemiroff Premium Deluxe нагороджений золотою медаллю International Spirits Challenge 2017 Новости компаний

Nemiroff Premium Deluxe нагороджений золотою медаллю International Spirits Challenge 2017

За 22 роки активної діяльності International Spirits Challenge став найавторитетнішим і найвпливовішим конкурсом, номінації якого високо цінуються в просуванні преміальних алкогольних напоїв з усього світу. Понад 1300 учасників з майже 70 країн робить ISC дійсно глобальним змаганням. Система оцінювання ISC визнана однією з найбільш бездоганних - строгий процес суддівства не має собі рівних - усі продукти дегустуються наосліп, панелями більш ніж 50 шанованих і досвідчених професіоналів галузі, показники оцінюються однаково і справедливо згідно з умовами, встановленими правилами ISC. Крім органолептичних даних, до уваги береться і маркетингова складова - дизайн і упаковка продукту.

Отримання "золота" в конкурсі є значущим досягненням і підкреслює виняткову якість продукту, його відповідність світовим стандартам і очікуванням найвимогливіших споживачів.

Визнання Nemiroff на міжнародному ринку є гарантією унікальності продукту завдяки використанню локальних інгредієнтів - води з немирівських джерел, українського зерна, ягід, а також рецептур, перевірених часом.

Нещодавно компанія оновила преміальну лінійку: класична горілка Premium De Luxe і ягідна Premium Cranberry позиціонуються як ідеальні складові коктейлів під слоганом "Життя - не тільки будні". Premium De Luxe - гармонія чистого смаку й елегантного дизайну. Premium Cranberry, без перебільшень, - найкраща журавлинна горілка, вироблена в Україні. Обидві новинки - безпрограшний вибір для професійного бару або домашньої колекції, що ще раз доводить отримання нагороди міжнародного рівня.

Варто зазначити, що в квітні 2017 року Nemiroff Premium визнали найкращою українською горілкою World Drinks Awards у Лондоні. Продукцію Nemiroff відзначили відразу в двох категоріях - Premium Cranberry визнали найкращою серед смакових, а Premium De Luxe - з-поміж найкращих класичних горілок.

Довідкова інформація: компанія Nemiroff бере свій історичний початок з 1872 року. Офіційне започаткування торгової марки Nemiroff відбулося 1997 року. Сьогодні це провідний світовий виробник високоякісного алкоголю і один із лідерів світового ринку алкоголю, відомий у 80 країнах світу. Близько 40% усієї експортованої з України горілки - виробництва Nemiroff. Компанія входить у топ-5 постачальників горілки в магазинах безмитної торгівлі Duty Free в світі. Секрет успіху Nemiroff - у багаторічному досвіді й унікальній рецептурі на основі екологічно чистих натуральних інгредієнтів, які гарантують високу якість продукту. Це підтверджують численні нагороди на престижних конкурсах по всьому світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram