ГоловнаЕкономікаБізнес

"Ашан" викупив мережу гіпермаркетів "Караван"

Компанія посилить свою присутність у Києві, а також з'явиться в чотирьох нових містах.

"Ашан" викупив мережу гіпермаркетів "Караван"
Фото: podrugki.net

"Ашан Рітейл Україна", який оперує мережею з 11 гіпермаркетів у Києві, Львові, Одесі, Запоріжжі та Кривому Розі, підписав угоду з українським дистриб'ютором "Караван" про викуп його активів - 9 гіпермаркетів в Україні, у яких працює 3300 співробітників.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Завдяки викупу мережі ("Караван") "Ашан Рітейл Україна" посилить свою присутність у Києві, а також буде присутній в чотирьох нових містах - Харкові, Дніпропетровську, Житомирі та Чернівцях", - йдеться в повідомленні покупця у вівторок.

Згідно з ним, загальна площа гіпермаркетів "Караван" становить 58 тис. кв. м.

"Ашан" додає, що ця покупка розвиває також його мультиформатність. Покупець вказує, що угода вже отримала схвалення Антимонопольного комітету України.

Як повідомлялося, в середині січня цього року власник компанії Karavan Real Estate Limited (Нормандські о-ви), що керує будівництвом та розвитком мережі ТРЦ "Караван", Олександр Ярославський підтвердив, що мережа ТРЦ домовилася з мережею гіпермаркетів "Ашан" про відкриття її магазинів в ТРЦ "Караван".

Ярославський уточнив, що ніколи не мав стосунку до гіпермаркетів "Караван", які зараз працюють в ТРЦ. Він пояснив, що є власником безпосередньо ТРЦ загальною площею 100 тис. кв. м, тому в угоді з "Ашаном" виступає як орендодавець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram