ГоловнаЕкономікаБізнес

Concorde Capital став переможцем Cbonds Awards CIS-2017 номінації «Кращий sales/трейдер на ринку України» Новости компаний

Компанія зайняла другі місця в номінаціях «Кращий інвестиційний банк України» та «Краща аналітика з фінансових ринків України».

Concorde Capital став переможцем Cbonds Awards CIS-2017 номінації «Кращий sales/трейдер на ринку України»
Фото: ukranews.com

Інвестиційна компанія Concorde Capital (Київ) стала переможцем Cbonds Awards CIS-2017 номінації «Кращий sales/трейдер на ринку України».

Також компанія зайняла другі місця в номінаціях «Кращий інвестиційний банк України» та «Краща аналітика з фінансових ринків України».

Церемонія нагородження відбулася в рамках XIV облігаційного конгресу країн СНД і Балтії в Лімасолі (Кіпр). Переможці та призери визначалися за результатами опитування, яке проводилося на сайті Cbonds з 27 березня по 28 квітня.

Нагадаємо, що в 2016 році Concorde Capital також зайняв перше місце в номінації «Кращий sales/трейдер на ринку України» і другі місця в номінаціях «Кращий інвестиційний банк України» та «Краща аналітика з фінансових ринків України».

Довідка про компанію. Компанія Concorde Capital (Київ), заснована в 2004 році, займає провідні позиції на українському інвестиційному ринку.

Компанія надає повний спектр міжнародних брокерських та інвестиційно-банківських послуг.

Concorde Capital залучив понад 2,5 млрд доларів для провідних українських компаній, що працюють у сферах металургійної, автомобільної, хімічної і нафто-газової промисловості, а також в сфері сільського господарства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram