ГоловнаЕкономікаФінанси

Начальниця ключового департаменту Фонду гарантування вкладів звільнилася

Юлія Берещенко працювала на цій посаді 14 місяців.

Начальниця ключового департаменту Фонду гарантування вкладів звільнилася
Юлия Берещенко
Фото: Макс Требухов

Директор Департаменту консолідованого продажу активів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) Юлія Берещенко звільнилася.

Про це повідомляють на сайті ФГВФО.

Берещенко працювала на цій посаді 14 місяців. Зазначають, що за цей час їй і очолюваному нею департаменту "вдалося вдосконалити систему реалізації активів неплатоспроможних банків", а також "забезпечити максимальну відкритість і прозорість процесу продажу".

"Але найголовніше - з лютого 2017 року всі аукціони з продажу активів були переведені на систему "Prozorro.Продажі", розроблену за ініціативою Фонду у співпраці з проектною командою Prozorro і ГО "Transparency International Україна", - наголошено в повідомленні.

Сама Берещенко розповіла, що розглядала роботу у Фонді "як річний проект"

"Швидких результатів ми не очікували, адже ринок проблемних активів в Україні все ще не сформований. Але, думаю, мені вдалося зібрати достатньо непоганий колектив у департаменті, який, безумовно, зможе продовжити розпочату справу", - зазначила вона.

Нагадаємо, перші аукціони з продажу активів банків-банкрутів у системі ProZorro.Продажі проводили 17 листопада 2016 року в рамках експерименту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram