ГоловнаЕкономікаБізнес

Довірче управління на ринку Форекс

Довірче управління на ринку Форекс

Фінансовий світ у наш час відкритий кожному, тому торговельну діяльність на валютному ринку Форекс ведуть не тільки великі компанії, а й приватні інвестори.

Раніше подібну різноманітність учасників неможливо було уявити, оскільки поріг для входу на фінансовий ринок починався з шестизначних цифр, які були на рахунках лише в одиниць. Однак пізніше стали з'являтися посередницькі компанії, які надали доступ до валютних спекуляцій гравцям, які мають на руках всього кілька десятків доларів. 

Якщо раніше трейдери могли укладати угоди, використовуючи особисті кошти або кредитне плече, то зараз популярність набирає і пасивний тип заробітку через довірче управління.

Індивідуальна торгівля на Форексі

Головна перевага індивідуального трейдингу порівняно з довірчим управлінням — мінімальні суми для входу на ринок. Це дуже важливий фактор, який у більшості випадків враховується передбачливими новачками, у яких поки що немає ефективної торгової стратегії. Трейдер отримує від своїх угод рівно стільки, скільки готовий вкладати в купівлю валюти. 

Але з іншого боку, для успішної торгівлі на ринку forex in romania трейдеру потрібні ґрунтовні навички в роботі з фінансовими інструментами, знання фундаментального і технічного аналізу, а також власна система торгівлі.

Крім того, індивідуальна торгівля змушує присвячувати багато часу навчанню, практиці, торгівлі та подальшому аналізу. Тому якщо ви паралельно працюєте на основній роботі чи ведете інший бізнес, нестача часу може стати для вас серйозним бар'єром на шляху до успіху.

Плюси і мінуси довірчого управління

Звичайно, не кожна людина може дозволити собі інвестувати гроші в Форекс: поки що поріг входу в цей напрямок залишається досить високим. Але якщо ви все ж маєте достатню суму, чому б не приділити пару годин часу вивченню інтерфейсу metatrader 4 і подальшій роботі з ринком Форекс? Ви напевне залишитеся задоволені простотою ведення цього бізнесу і високою прибутковістю, яка забезпечується правильним підбором керуючих трейдерів.

Головне в довірчому управлінні — підібрати відповідального, надійного і професійного брокера, який розподілить ваші кошти в найстабільніші та дохідні дилінгові центри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram