ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київміськбуд" увів нову програму іпотечного кредитування

Банк гарантує відсутність будь-яких додаткових прихованих платежів

"Київміськбуд" увів нову програму іпотечного кредитування
Фото: ru.golos.ua

Холдингова компанія "Київміськбуд" спільно з ПАТ "Кристалбанк" упровадила нову програму кредитування фізичних осіб на придбання нерухомості. Про це повідомив голова правління - президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір, пише "РБК-Україна".

За словами президента "Київміськбуду", програму створювали з метою дати можливість більшій кількості українців придбати власне житло.

"Були створені умови, за яких людина навіть у нинішній економічній ситуації зможе дозволити собі купити квартиру. Оптимальний розмір першого внеску - близько 30%, період кредитування - до 10 років. При цьому відразу після того, як будинок буде введено в експлуатацію, право власності на нерухомість буде оформлено безпосередньо на покупця", - розповів Кушнір.

У "Кристалбанку" запевнили, що гарантують відсутність будь-яких додаткових прихованих платежів, конкурентний рівень відсоткових ставок і зручну схему погашення кредиту.

"У всьому світі іпотечне кредитування є одним з основних механізмів підтримки будівельної галузі та економіки країни в цілому. "Київміськбуд" має запас міцності і достатньо потужностей, щоб реалізувати програму на найвищому рівні і дати можливість людям нарешті купити власну квартиру", - прокоментував голова "Київміськбуду".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram