ГоловнаЕкономікаФінанси

Банки закривають відділення в Слов'янську і Краматорську

У Донецькій області триває антитерористична операція

Банки закривають відділення в Слов'янську і Краматорську
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Комерційні банки закривають свої відділення в Слов'янську і Краматорську, які знаходяться в центрі протистояння українських силовиків і озброєних сепаратистів.

Зокрема, в прес-службі Сбербанку Росії заявили, що призупинили роботу двох відділень у цих містах з метою забезпечення вимог безпеки. Всі інші відділення банку як на сході країни, так і на всій території України працюють у штатному режимі.

У Ощадному банку теж заявили, що через активну фазу антитерористичної операції в Слов'янську і Краматорську змушені закрити всі відділення банку. Решта відділень у Донецькій і Луганській областях працюють у звичайному режимі, але з посиленою охороною.

Альфа-банк (Україна) закрив відділення в Слов'янську, а відділення в Краматорську перевів на закритий режим - без клієнтів.

Укрсоцбанк (Unicredit Bank) заявив, що у зв'язку з ситуацією, припинена робота відділення в Слов'янську. Інші відділення на Донбасі працюватимуть в звичайному режимі доти, доки установа буде впевнене в безпеці співробітників і клієнтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram