ГоловнаЕкономікаБізнес

Авторота: якщо дуже хочеться автомобіль

Стартувала програма нового покоління у сфері фінансових послуг для придбання автомобіля, представлена АВТО ПРОСТО спільно з Корпорацією «УкрАВТО».

Авторота: якщо дуже хочеться автомобіль

Про те, як працює ця програма, які її основні особливості та переваги, чому ЦЕ вигідно, які терміни реалізації такої програми, розповіли Голова Правління ТОВ "АВТО ПРОСТО" Наталія Гутварьова, Начальник департаменту маркетингових комунікацій корпорації "УкрАВТО" Ірина Михальова та Начальник департаменту маркетингу і управління продажів Віталіна Буровська.

Альтернатива кредиту

Система придбання автомобіля за такою схемою дійсно проста. Спочатку майбутній учасник групи вибирає модель і оформляє з компанією Договір: для цього йому необхідні лише паспорт та ідентифікаційний код (без довідки про доходи), плюс оплата одноразового внеску в розмірі 3,6% від вартості автомобіля.

Покупець стає учасником однієї з груп, сформованих за принципом приналежності до тієї або іншої моделі автомобіля. Далі, залежно від того, наскільки активно учасник виплачує мінімальні, повні або авансові щомісячні внески, він отримує можливість стати власником автомобіля. Якщо клієнт має бажання і можливість оплачувати авансові платежі, машину він може отримати вже з першого місяця функціонування групи.

Усі ті люди, яким зручно оплачувати тільки один щомісячний внесок, отримують цю можливість максимально на 24-й місяць, що прописано в договорі. У кожному разі після отримання автомобіля співпраця триває до повної виплати за договором. Плата за послуги компанії за такою програмою одна з мінімальних - 0,6% за місяць. Щомісячні платежі доступні для багатьох жителів України. Наприклад, повний щомісячний внесок за Chery QQ, за цією програмою, становить 1302,61 грн.

На будь-який смак

Начальник департаменту маркетингових комунікацій корпорації "УкрАВТО" Ірина Михальова коментує: "За роки співпраці "УкрАВТО" з мережею салонів "АвтоТак" ми спільними зусиллями намагаємося вдосконалювати наш продукт і послуги, оскільки мета в нас одна: дати якомога більшій кількості людей можливість купити автомобіль, пропонуючи при цьому різні програми виплати автомобіля, від "кеш" до програми купівлі в групах. Скориставшись останньою, можна придбати такі популярні марки автомобілів, як KIA, Chevrolet, ЗАЗ, Chery і багато інших".

На замітку:

Зручним інструментом планування термінів отримання автомобіля можуть стати не тільки вже оплачені внески, а й лише "запропоновані" за правилами програми. Для оплати такого авансового внеску може стати в нагоді і старенький, "поношений" автомобіль, що давно вже відбігав своє.

"Програми купівлі у групах існують на ринку України з 1998 року", - розповіла Начальник департаменту маркетингу та управління продажів "АВТО ПРОСТО" Віталіна Буровська. "Протягом цих років ми намагалися йти в ногу з часом, рости, розвиватися і вдосконалювати наш продукт. Адже для того, щоб бути цікавим споживачеві, необхідно відстежувати новітні тенденції. Клієнт завжди хоче знати, протягом якого терміну він отримує свій автомобіль. У новій програмі на це питання дано вичерпну відповідь. А основні характеристики цієї програми - простота і доступність. За розумного планування практично кожен українець може здійснити свою мрію і пересісти за кермо власного автомобіля". До слова, достроково виплачуючи внески, можна заощадити до 50% на послуги компанії.

Довідка КП:

Програма "АвтоТак" представлена в автосалонах Корпорації "УкрАВТО" і торгових центрах по всій Україні. Із серпня 2009 року до неї приєдналися вже близько 40 000 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram