ГоловнаЕкономікаБізнес

Міжнародна компанія пропонує студентам роботу

Шукачам роботи обіцяють гідну зарплату і низку пільг.

Міжнародна компанія пропонує студентам роботу

Компанія "Філіп Морріс Україна" оголосила про початок нової програми стажувань для студентів і випускників вищих навчальних закладів, яка в перспективі дозволить їм отримати високооплачувану роботу в міжнародній компанії.

"Зараз ми запускаємо річну програму стажувань у відділі продажів "Філіп Морріс Україна". Починаючи з перших чисел липня 2012 року і до кінця літа, студенти та випускники ВНЗ зможуть отримати неоціненний досвід у відділі продажів, працюючи в тандемі з нашими досвідченими фахівцями над забезпеченням збуту в регіональних офісах компанії, розташованих у великих містах України. За результатами програми, кращі стажери отримають пропозицію працювати в нашій компанії на позиції спеціаліста зі забезпечення збуту", - розповів журналу "Компаньйон" директор з операційної діяльності регіонів компанії "Філіп Морріс Україна" Олексій Вагін.

"Це абсолютно реально, я сам прийшов у компанію практично відразу після університету. Випускник ВНЗ може претендувати на посаду базового рівня в компанії, наприклад, на посаду спеціаліста із забезпечення збуту", - пояснив Вагін.

За його словами, незважаючи на те, що процес добору кадрів для компанії не простий, "для шукачів "плюс" у тому, що незалежно від наявності чи відсутності "потрібних" знайомств і зв'язків, ви все одно пройдете всі етапи відбору і будете мати можливість показати себе з кращого боку. У нашій компанії рішення про прийняття на роботу не ухвалюється одноосібно, і це гарантує об'єктивність відбору".

Ключовою перевагою пропозиції "Філіп Морріс Україна" Вагін назвав акцентування на особистому розвитку співробітника: "Успіх компанії - це успіх людей, які в ній працюють. Тому ми робимо багато для розвитку працівників. Заходи з розвитку: тренінги, переведення в інші відділи, короткострокові призначення у філії "Філіп Морріс Інтернешнл" в інших країнах - плануються заздалегідь. На додачу наша компанія надає можливості для самостійного розвитку".

Окрім того, "Філіп Морріс Україна" пропонує гідну зарплату і низку пільг для працівників: медичну страховку, компенсацію вартості занять спортом співробітників, літнього відпочинку тощо. Крім того, у ФМУ існує низка індивідуальних і колективних нагород за успіхи в роботі. Докладна інформація про вакансії "Філіп Морріс Україна" опубліковано на інтернет-сайті www.pmi.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram