ГоловнаЕкономікаФінанси

WebMoney блокуватиме платежі учасників МММ

Фінансові піраміди заборонені правилами WebMoney.

WebMoney блокуватиме платежі учасників МММ
Фото: delo.ua

Система інтернет-розрахунків "WebMoney України" має намір блокувати платежі учасників МММ-2012.

"У зв'язку з реорганізацією МММ і повідомленнями про спробу створення нової фінансової піраміди, нагадуємо, що така діяльність в межах WebMoney Transfer суворо заборонена та блокується з наступною відмовою в обслуговуванні", - говориться в повідомленні системи.

У повідомленні наголошується, що для безпеки користувачів WMU відстежує та припиняє спроби використання системи WebMoney Transfer у формуванні фінансових пірамід або структур мережевого маркетингу.

У Росі WMU підкреслює, що кожен користувач, який реєструється в системі WebMoney Transfer, акцептує "Угоду про трансферт майнових прав цифровими титульними знаками". Пункт 5 документа свідчить, що користувач системи WebMoney Transfer бере на себе зобов'язання не вчиняти заборонених дій з використанням системи, її сервісів і сайту. Серед іншого, мова йде про заборону на використання WebMoney Transfer для мережевого маркетингу.

"До Переліку товарів і послуг, у розрахунках за якими забороняється використання титульних знаків (WM), в тому числі WMU, включено багаторівневий маркетинг, піраміди та матриці, бізнес-пакети. Користувачам, які порушують ці правила, ми відмовляємо в обслуговуванні" - заявляють у WMU.

Нагадаємо, в Україні пропонують ввести кримінальну відповіальність за створення фінансових пірамід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram