ГоловнаКультура

Фільм Марини Степанської переміг на Bobritsa Film Festival

"Стрімголов" створено за підтримки Держкіно України.

Фільм Марини Степанської переміг на Bobritsa Film Festival
Фото: facebook/ukrainefilmagency

Український фільм "Стрімголов" режисерки Марини Степанської став переможцем кінофестивалю Bobritsa Film Festival. Про це повідомляє Держкіно.

"Переможцем кінофестивалю став фільм "Стрімголов" режисерки Марини Степанської, яка отримала фігурку бобра авторської роботи, виробленого з войлоку в єдиному екземплярі. Фільм створено за підтримки Держкіно", - йдеться у повідомленні.

Більш ніж половина програми складалася з фільмів, створених за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Серед них: комедійна стрічка "Припутні" режисера Аркадія Непиталюка, анімаційна стрічка "Микита Кожум'яка" режисера Манука Депояна, дитячий фільм "Іван Сила" режисера Віктора Андрієнка, "Будинок "Слово" режисера Тараса Томенка, італійсько-український фільм "IZI" режисера Андреа Маньяні.

До програми фестивалю також увійшли короткометражні збірки від організації "СУК", проекту "Дивись українське" і Українська Кіношкола при Film.ua, режисерів Катерини Горностай, Філіпа Сотніченка, Антоніо Лукіча, Павла Острікова та ін.

Нагадаємо, раніше з'явився трейлер фільму "Вулкан" режисера Романа Бондарчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram