ГоловнаКультура

Творці "Гри престолів" займуться "Зоряними війнами"

Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс напишуть і спродюсують нові фільми франшизи.

Творці "Гри престолів" займуться "Зоряними війнами"
Дэвид Бениофф и Д.Б. Уайсс
Фото: Variety

Творці серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс напишуть сценарії і спродюсують нову серію фільмів з всесвіту "Зоряних воєн".

Про це повідомляє Variety.

Нові фільми, якими займуться Беніофф і Вайсс, будуть відокремлені від основної саги, яка стартувала з "Нової надії і завершиться 9-м епізодом у 2019 році. Їхні фільми також будуть створюватися паралельно з трилогією Райана Джонсона, про які було оголошено минулого року.

"Девід і Ден - одні з найкращих сценаристів, які сьогодні працюють, - вважає Кетлін Кеннеді, президент компанії Lucasfilm. - Їхня здатність створювати складних персонажів, глибокі історії і багату міфологію відкриють нові кордони для "Зоряних воєн", що я вважаю дуже захоплюючим" .

"Гра престолів" закінчиться в 2019 році, але Беніофф і Вайсс уже заявили, що працюватимуть над іншим проектом для телеканалу HBO - "Конфедерат". Утім майбутнє цього проекту невідоме - в основі сюжету цього серіалу - альтернативна історія, яка базується на припущенні, що Громадянська війна в США зайшла в глухий кут і рабство продовжує існувати. Цей сюжет уже викликав у США неоднозначні реакції - телеканал поки що не дає коментарів щодо того, чи буде серіал запущено у виробництво.

Нагадаємо, в 2018 році вийде спін-оф "Соло. Зоряні війни. Історія", який розповість про молодість Хана Соло. Головну роль виконає Олден Еренрайк, режисером фільму виступає Рон Ховард.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram