ГоловнаКультура

Жан Рено зіграє головну роль в українсько-французькому трилері

Як стверджує Держкіно, це буде остання поява актора на екрані.

Жан Рено зіграє головну роль в українсько-французькому трилері
Жан Рено
Фото: sport-aerob.ru

Державне агентство України з питань кіно 26 січня уклало контракт про надання українсько-французькому трилеру "Останній крок" фінансової підтримки в розмірі 21,63 млн грн. Головну роль у фільмі зіграє відомий французький актор Жан Рено.

"У фільму зоряний каст: головну роль виконає відомий актор французького кіно Жан Рено, для якого ця стрічка стане завершальною в його кінокар'єрі; канадська актриса Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші", - йдеться у фейсбуці Держкіно.

Загальна вартість виробництва фільму - 73,9 млн грн.

Проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисер і автор сценарію фільму - француз Фредерік Петіжан, продюсери - Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, Оліас Барко і Олег Герман. Оператор-постановник стрічки - триразовий лауреат премії "Сезар" Тьєррі Арбогаст.

Жан Рено зіграє Генрі - найбільш розшукуваного серед анонімних найманих убивць, який "насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в Канаді. Дівчина при смерті, після важкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить притулок в його шале. Людина, яка все життя вбивала, вперше рятує життя".

Зйомки фільму проходитимуть у Карпатах (на озері Синєвир), в Києві, в Нью-Йорку і в Канаді.

Вихід стрічки в прокат заплановано на 2019 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram