ГоловнаКультура

Керрі Фішер з'явиться в дев'ятому епізоді "Зоряних воєн"

При цьому актрису не будуть "воскрешати" за допомогою комп'ютерної графіки.

Керрі Фішер з'явиться в дев'ятому епізоді "Зоряних воєн"
Фото: starwars.com

Керрі Фішер, виконавиця ролі принцеси Леї, з'явиться в дев'ятому епізоді "Зоряних воєн", який ще навіть не почали знімати.

Про це повідомляє The Guardian із посиланням на брата акторки Тодда.

Після смерті Керрі Фішер у грудні 2016 року Дісней поспішив заявити, що не повертатиме її до життя за допомогою комп'ютерної графіки, як це зробили з актором Пітером Кушингом у фільмі "Бунтар один". Кушинг зіграв у "Новій надії" 1977 року, але помер у 1994 році, тому для того, щоб підвести сюжет "Бунтаря" до початку оригінальних "Зоряних воєн", студії довелося використовувати комп'ютерну графіку, аби персонаж актора, воєначальник Таркін, знову з'явився на екрані.

Відомо, що Керрі Фішер встигла знятися у восьмому епізоді "Зоряних воєн" - "Останні джедаї", який вийде в прокат у грудні 2017 року.

Тодд Фішер розповів The Guardian, що донька актриси Біллі Лурд дозволила Disney і Lucasfilm використовувати матеріали з Керрі Фішер для дев'ятого епізоду саги.

Він додав, що не знає, яку роль його сестра зіграє в наступному фільмі. Зйомки дев'ятого епізоду повинні початися в липні цього року. Режисером виступить Колін Треворроу ("Світ Юрського періоду"). Вихід фільму запланований на травень 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram