ГоловнаКультура

Учасник "Євробачення" від Ізраїлю розповів про порваний російськими прикордонниками паспорт

Російським прикордонникам не сподобалася сексуальна орієнтація ізраїльського співака.

Співак Хові Стар, який представить Ізраїль на "Євробаченні", розповів, що співробітники російської прикордонної служби порвали його паспорт, коли він приїхав до Росії.

Фрагмент його інтерв'ю опубліковано на YouTube в блозі Wiwibloggs, який присвячений "Євробаченню".

Співак розповів, що при в'їзді в Росію під час проходження паспортного контролю співробітники прикордонної служби порвали його паспорт. Вони почали сміятися, коли побачили, що співак користується косметикою і носить яскравий одяг. Митники сказали, що Стар не може потрапити в Росію, оскільки його паспорт зіпсований.

Хові Стар отримав новий паспорт у посольстві Ізраїлю. Він розповів, що пов'язує подію зі своєю сексуальною орієнтацією. Співак додав, що пісня, з якою він виступатиме на "Євробаченні", присвячена рівності, і він не відчуває образи.

Стар приїжджав до Москви для участі в одному з концертів перед конкурсом "Євробачення".

Нагадаємо, "Євробачення-2016" відбудеться в Швеції 10-14 травня. Україну на конкурсі представить співачка Джамала. Вона виконає пісню під назвою "1944", в якій йдеться про депортацію кримських татар за часів Сталіна. Джамала розповіла, що сама написала пісню для конкурсу, надихнувшись розповіддю прабабусі, яка пережила депортацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram