ГоловнаКультура

Ральф Файнс зніме біографічний фільм про Рудольфа Нурієва

Сам актор і режисер у головній ролі зніматися не буде

Ральф Файнс зніме біографічний фільм про Рудольфа Нурієва
Ральф Файнс
Фото: Дарья Бадьёр

Відомий британський актор і режисер Ральф Файнс займеться зйомками біографічного фільму про Рудольфа Нурієва, відомого танцівника.

Про це повідомляє The Guardian.

Незважаючи на те, що у двох попередніх режисерських роботах - "Коріолані" і "Невидимій жінці" - Файнс зіграв головні ролі (полководця Гая Марція Коріолана і Чарльза Діккенса), в цьому фільмі він грати головну роль не буде.

Нову картину буде поставлено за біографією Рудольфа Нурієва, яку написала Джулія Каванах, "Нурієв: життя і надії". Сценарій напише Девід Ейр, автор сценарію до фільму "Читець" Стівена Долдрі, в якому також зіграв Ральф Файнс. Зйомки розпочнуться в 2016 році.

Рудольф Нурієв - відомий артист балету і балетмейстер, який виїхав з Радянського Союзу в 1961 році на гастролі в Париж і не повернувся назад. З 1983 по 1989 роки він керував балетною трупою Паризької опери.

Драму про Рудольфа Нурієва спродюсують компанія BBC Films і продюсери Габріела Тана ("Філомена") та колишній виконавчий директор компанії Pathe Франсуа Івернель.

Самого Ральфа Файнса глядачі зможуть побачити на екранах в листопаді, коли в прокат вийде новий фільм про Джеймса Бонда.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram